Tisdag .....

Dagen går mot kväll. Det har varit -10 grader och strålande sol i Skåne, tur man sitter inne och jobbar och inte har ett utomhusjobb, som de stackars snickarna, som gör utbyggnaden på vårt kontor .....

Ikväll är det träning direkt efter jobbet, sen kör på det, sista gången ikväll.. att 10v kan gå så fort. När vi började sjunga var det i slutet av september och det kändes väldigt avlägset att vi 10v senars skulle ha sån vinter, men då blir det ju perfekt med "julavslutning" och julesånger, känns ju onekligen mer som vinter med sådant väder.

I morgon åker vi, hela avdelningen + respektive och alla barn, hem till arbetskamraten Jenny, som öppnar upp sitt kök för pepparkaksbak! Det skall bli väldigt intressant det! 27 personer som skall baka pepparkakor! Brukar vara trångt i mitt kök när vi är 3st,,,, haha!!

På torsdag skall jag bygga upp vår utställning, som äger rum i helgen!
Klicka på länken och läs mer! : http://i56.tinypic.com/fbcjgx.jpg

Mamma kommer att hjälpa mig på fredagen, med att ta emot betalning för eventuellt sålda saker och på lördag skall jag själv stå i utställningen! Spännande värre ska det blir det här! Hoppas nu det kommer någon bara!

På söndag är det julbord med svärmor på Yngsjö Havsbad och på kvällen är det dags för IFK Kristianstad att ta revansch för de senaste förlusterna....... HÅLL TUMMARNA,,,,,

SEN....... ska jag ta det lugnt, i fortsättningen bara pyssla om/till mig själv, pyssla om gubben och sonen och från den 18:e även pyssla om dottern, som kommer hem och hälsar på oss!

Amia Design

En blogg om mina kort och annat smått och gott

RSS 2.0