Våren är här!

Har varit ute i min trädgård en stund, så varmt det var i solen! Fåglarna kvittrade, snön smälter och vårkänslorna infann sig direkt! Städade lite i förrådet, plockade samman allt glassplitter från läskflaskorna som frös sönder i vintras, och slängde en massa skit,,, Hittade lite överblivna äpplen som fåglarna fick, tror framförallt koltrastarna tycker det är gott!
Tog lite bilder när jag var ute i vårsolen!

Snö som smälter från garagetaketOm det är någon som vill sola lite bjuder snön på mjuka ( ? ) dynor att sitta på


Önskar dig en underbar dag
                                       

Morgon

Vaknar söndag morgon, tidigt... har ont i ryggen och i magen... så ska man snart köra till stan med Sara och hennes kompis. De ska ta tåget till Köpenhamn, är koncert med Tokio Hotel i morgon, och de ska börja köa redan idag... tosingar....
Själv ska jag sy lite på min senaste Tilda-ängel, hon blir så söt! Kommer lite bilder snart, men måste först ta reda på vad det skulle kosta att ev skicka en på posten om någon skulle vilja köpa en! Är ju så konstiga fraktgränser och man kan väl inte precis trycka ner en sådan i ett kuvert, den skulle bli helt majjad är jag rädd för!
Ha en bra dag!
                         
             

OS

Sport på TV är väldigt aktiverande för hjärta, kropp och själ, hjärnan får  jobba och alla sinnen är på högvarv.
Tänk själv, man har hjärtat i halsgropen hela tiden, tummarna håller man på att krama sönder, upphopp från soffan i tid och otid, och alla tider man skall komma ihåg. Dessutom måste man hjälpa Christer Ulvsbåge att hålla reda på alla skidskyttar för det klarar ju varken han eller hans bisittare av. Ja här kan man snacka om pulsträning, tur man har en puslklocka så man håller koll på pulsen, man får akta sig så den inte blir för hög!

                                                                                                 

Amia Design

En blogg om mina kort och annat smått och gott

RSS 2.0