Cementgjuteri

Har roat mig att gjuta lite! Fatet ska jag köra lite decoupage på, har gjort det innan, och det fungerar bra! Måste bara ha tag på lite lack! Väggljusstaken har ett hjärta, som är gjutet på bakgrunden efter det att själva ljusstaken var klar. Har inte testat detta innan, men nu så här i efterhand så tror jag att det var en ganska smart idé. För att få den bronsiga effekten på hjärtat, har jag strösslat på embossingpulver och sen kört med en riktig varmluftspistol. ( lärde mig att man ska inte lägga sådana på en plastburk.... Blir rätt varma....) Ljusstaken är till salu för 250:- Hämtas med fördel hemma hos mig, alt efter överenskommelse! Tack för titten!

Ett steg vidare....

Idag har jag gjort min första leverans till Butik 118 i Rinkaby. I och med detta har jag nu återförsäljare av mina kort på 3 ställen! Mäkta stolt är man ju så klart men samtidigt är det lite pirrigt i kroppen, för nu måste det ju fram nya kort i en helt annan takt än vad det var från början! Butik 118 ligger utmed väg 118 i Rinkaby, precis efter alla traktorer, som står uppställda på grusplanen mitt i byn (om man kommer från Kristianstadshållet) och det är en liten gårdsbutik, där du kan köpa frukt-bär-grönsaker-marmelader-chutneys mm mm. Väl värt ett besök! I denna butik säljer jag nu både 15x15cm stora kort och de något mindre som är 10x10cm. Tack för titten och här kommer bilder på några av de små korten som nu finns till försäljning i Rinkaby!

Ny leverans till Shell i Fjälkinge

Igår var det dags igen! Lämnade 12 nya kort till Carina! Hoppas att hennes kunder skall tycka om dem! Nytt för denna gång är 2 st kort att ge till dem som precis fått en liten baby! Finns ett till en liten flicka och ett till en liten kille! Så får vi se om det finns behov för denna sortens kort, men är ju bra att det finns om det kommer in någon som vill ha! Hon fick även 5st kort utan text på, så man kan använda dem till vad man vill, samt 5st med Grattis-text!

Amia Design

En blogg om mina kort och annat smått och gott

RSS 2.0