/ Ge bort ett Kort /

Fröknäcke á la Restaurang Pellerin på Bergendahls....

.... försvinnande goda...
Men ät inte alla på en kväll.., då får du ont i magen...
********************************************
Fröknäcke - Glutenfria
125grader i 1,5h

1dl majsmjöl
1dl Durumvete
0,5dl av vardera:
Pumpafrön
Solrosfrö
Sesamfrö
0,2dl
Linfrön (hela)

2dl kokande vatten
0,5dl rapsolja

Blanda samman först det torra sen häll i vatten och olja, rör till en slät smet med tex en degspatel och sen låt dra ca 5min

Slå upp på ett oljat smörpapper.
Bred ut ganska så tunt.
Strö på lite av fröerna som dekoration och platta till lite så det fastnar i smeten
Strö sen lite flingsalt.
Sporra nu eller bryt bitar när det är klart.

Jag låter det stå kvar i ugnen med luckan lite öppen tills det kallnat, efter att det gått 1,5h alltså.

Lycka till